Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening Meny
Norsk | English
Søk
24. okt.
kl. 10:00–16:30

Hold deg oppdatert

Antall ubemannede plattformer på norsk sokkel skyter fart. Hvordan vil det forandre norsk olje- og gassindustri? 

Vi har samlet de sentrale aktørene som vil dele av sine erfaringer og gi deg innsikt i utfordringer og muligheter med ubemannede plattformer, gjennom aktuelle temaer som:     

  • Erfaringer fra- Johan Sverdrup, Oseberg H, Valhall, Umm Lulu, Bul Hanine  
  • Fiber optic - Miljøovervåkning - Ex-løsninger - Fibernett, mobildekning, radiolinjer - Droner
  • Nytt om NORSOK standardene

Ditt faglige nettverk

På denne konferansen møter du kunnskapsrike fagpersoner med spisskompetanse innen sine felt som: Ekom, Tele, IT, Automasjon, Elektro med mer. La deg bli inspirert, og få med deg ny innsikt som du kan ta med tilbake til din jobbhverdag.

Vi har lagt opp til deltakelse fra ulike fagmiljøer som vil ha nytte av å kunne samarbeide på tvers av fag. Det er lagt opp til spørsmål og diskusjon etter foredragene, og selvsagt mingling i pausene og lunsjen. Du får en ypperlig mulighet til å utvide ditt nettverk og knytte nye, verdifulle kontakter. Ikke la kompetansen din gå ut på dato, her kan du utvikle deg sammen med andre som har samme interesser som deg.

Målgruppe

Telekommunikasjon Offshore - ubemannede plattformer er møteplassen for deg som er opptatt av ubemannede plattformer og de mulighetene og utfordringene det gir.

Du møter operatører, engineeringselskaper, myndigheter, leverandører, akademia og ikke minst ekspertisen innen tele, ekom, IT, elektro og automatisering.

Utvalgte forelesere

Terje Riise
Overingeniør

Equinor ASA

Hans Sjöstrand
Director of product management

Infinera

Alf Tore Frimanslund
Leading Advisor Telecom Technology

Equinor ASA

Utstillere