Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
23.–24. okt. 2018
Scandic Hotel Sørlandet, KRISTIANSAND S

Telekommunikasjon Offshore 2018

23.–24. okt. 2018Scandic Hotel Sørlandet, KRISTIANSAND S

Telekommunikasjon offshore er møteplassen for deg som er opptatt av telekommunikasjon og IT systemer offshore, på landanlegg i olje- og gassektoren.

Målgruppe

Telekommunikasjon Offshore er møteplassen for deg som er opptatt av telekommunikasjon – IT og digitalisering av olje- og gassektoren. Du møter blant annet operatører, engineeringselskaper, myndigheter, leverandører, akademia, eksperter innen safety and security, digitalisering, telesystemer og IP-baserte systemer.

Hør fageksperter som deler erfaringer fra sine prosjekter

Equinor gir deg en status fra Johan Sverdrup feltet, og utfordrer leverandører på hvordan de kan møte kundenes behov. Digitalisering og mobilteknologi i offshoresektoren gir nye løsninger, men krever også fokus på Cybersikkerhet, er vi sikre nok? Hva kan vi lære av vindkraft offshore, virtuelle undersøkelsesrom, ubemannede plattformer? Fagekspertene gir deg svarene.

 

 

Nettverksbygging / get together

Møt de andre deltakerne kvelden før. Her vil det servers tapas og godt drikke i en uformell atmosfære, hvor Qvart Ølkompani byr på en rekke av sine produkter. Her kan du slå av en prat med gamle kjente og knytte nye kontakter.

Utstillere

Del