Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Teknologiutvikling av fremtidens hurtigbåter og ferger

5.–7. des.DFDS Seaways AS, OSLO

Årets viktigste konferanse for deg som jobber med innovasjon og drift av passasjertransport innen norsk maritim næring.

Årets viktigste konferanse

Velkommen til et veletablert forum og viktig møteplass for ferge- og hurtigbåtmarkedet i maritim næring.

Vi har som mål og speile det som skjer akkurat nå og hvordan næringen jobber med å møte kravene om en det grønne skifte.

Hva skal til for å lykkes med nullutslipps løsningene? Hvilke krav og incentiver ligger i regjeringens maritime strategi knyttet til digitalisering og grønn skipsfart?

Tekna og faglig komité er i gang med programutvikling og vi kan love at det vil bli et spennende program med aktuelle temaer innen fremtidens skipskonsepter. Du vil få presentert siste nytt innen drivstoff, hvilke energibærere som passer til ulike konsepter, eksempelvis batteri, hydrogen, biogass og ammoniakk, som viser seg som en spennende og aktuell energibærer i maritim sektor. Vi inviterer de mest sentrale aktørene i næringen, her vil du få siste nytt.

Konferansen retter seg mot operatører av hurtigbåter, ferger og passasjerskip, rederier, utstyrsleverandører, motorleverandører, sjøforsvaret, skipsverft, leverandører av drivstoff, klasse- og forsikringsselskaper, bransjeorganisasjoner, skoleverk og forskningsinstitusjoner.

Årlig deltar mellom 100 og 120 deltagere som gir god mulighet til å knytte nyttige kontakter.

Sett av datoene, vi håper å se deg!

Del