Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Teknologiutvikling av hurtigbåter og ferger

27.–29. nov. 2017DFDS Seaways AS, OSLO

Årets viktigste konferansen for de som jobber med teknologiutvikling og drift av ferger og hurtigbåter.

Årets viktigste møteplass

Dette er den viktigste konferansen for deg som jobber innen maritim passasjer trafikk.  Vi gir deg nyheter fra bransjen, og viser siste nytt innen motorteknologi, drivstoff, fremdriftssystemer, skrogdesign, i tillegg har vi høyt fokus på klima- og miljøutfordringer, samt det grønne skifte som gir en rød tråd gjennom programmet. Oppdateringer og nytt fra regelverksiden vil det også bli.

Hvem deltar?

Konferansen retter seg mot operatører av hurtigbåter, ferger og passasjerskip, rederier, utstyrsleverandører, motorleverandører, sjøforsvaret, skipsverft, leverandører av drivstoff, klasse- og forsikringsselskaper, bransjeorganisasjoner, skoleverk og forskningsinstitusjoner.

Årlig deltar rundt 100 deltakere.

Nettverk og sosialt samvær

Konferansen en lang tradisjon som hyggelig og uformell møteplass for hele bransjen. Her kan du diskutere, utveksle erfaringer, treffe etablerte forretningsforbindelser og knytte kontakt med nye. Felles lunsj på Københavner Cafeen, en av Københavns eldste puber/cafeer er et veletablert og meget hyggelig arrangement.

Ikke gå glipp av dette, meld deg på, bli oppdatert og møt nye og kjente kollegaer. Velkommen.

Del