Hopp til innhold

Teknologidagen 2021

Temaet for årets konferanse er det fantastiske og uunnværlige havet. Hvordan kan vi ta vare på det, hvilke muligheter finnes der, og hva slags teknologi skal vi satse på?

Livet oppstod i havet. Det gir oss oksygen og maten vi spiser. Vi er helt avhengige av havet og vi har alle en felles interesse i å ta vare på det.

Så, hvordan står det egentlig til ute i det blå? Mye tyder på at det aldri før har sett dårligere ut, men teknologien gir oss nye muligheter og grunn til optimisme. Hva skal til for å snu kursen?

Under denne konferansen vil engasjerte formidlere snakke om blant annet:

  • det grønne skiftet
  • utnyttelse av havets ressurser
  • innovativ teknologi
  • teknologisk optimisme
  • Tinder for grønne problemløsere

I tillegg vil marinbiolog Pia Ve Dahlen ta oss med ut i fjæra og vise oss Oslofjorden på sitt beste og muligens verste.

Programleder er forfatter og næringslivsmann Arne Hjeltnes.

Se fanene med program og forelesere for mer informasjon.


Teknologidagen er et hybrid arrangement. Ønsker du være tilstede fysisk, velger du "Jeg ønsker å delta i salen på Konserthuset" ved påmelding.

Ved fysisk oppmøte kan du ta med inntil inntil én person. Denne personen trenger ikke å være Tekna-medlem. Det er begrensede plasser til det fysiske arrangementet, så her gjelder "førstemann til mølla". Det vil bli enkel servering.

Ønsker du derimot å se sendingen fra din egen stue, huker du av på "Jeg ønsker å følge sendingen digitalt" ved påmelding. Om du ikke har mulighet til å se sendingen direkte, vil opptaket være tilgjengelig i etterkant.


Arrangør av Teknologidagen er Tekna Oslo avdeling.

Programmet er utviklet i samarbeid med Tekna Havbruk og fiskehelse.