Teknas prosjektkonferanse 2020

Årets viktigste møteplass for deg som er opptatt av profesjonell prosjektledelse!

Teknas prosjektkonferanse er en årlig møteplass for alle som jobber som prosjektledere eller i prosjekter. Her skal du få faglig inspirasjon og påfyll i en travel hverdag. Årets konferanse setter fokus på lederrollen i et prosjekt – kompromiss, kompleksitet og smidighet er viktige stikkord.

Fageksperter og praktikere

Vi har invitert fageksperter og praktikere fra ulike bransjer og belyser prosjektledelse fra ulike vinkler. Det er utrolig mye bra kunnskap å dele på tvers av sektorer og fagmiljøer.

  • Du møter Sana Riahi, Head of Section program and program management, TietoEvry. Han ble kåret til Årets prosjektleder i 2019 og vil dele av sine erfaringer om hvordan håndtere kompleksitet i prosjekter.

  • Du får innsikt i prosjektledelse av Norges nye nasjonalmuseum ved prosjektdirektør Steinar Støre, i Statsbygg.

  • Paul Torgersen, partner i Marstrand gir deg spennende og praktiske eksempler fra oppbyggingen av Politiets nasjonale beredskapssenter – hvordan lede sterke ressurspersoner og kunnskapsmiljøer mot ett, felles mål?

I tillegg så møter du erfarne prosjektledere og fageksperter fra miljøer som Accenture, Sopra Steria, Telenor, NTNU og Karabin.

Faglig inspirasjon

Dette er dagen hvor du som prosjektleder kan senke skuldrene og ta imot. Du skal slippe å slukke branner og tenke på budsjetter, tidsfrister, og lede andre uten å være sjef. Programmet veksler mellom praktiske metoder og verktøy og faglig inspirasjon. Målet er å gi deg nødvendig oppdatering med spennende perspektiver fra ulike bransjer og ståsteder.

Knytt verdifulle kontakter

Prosjektkonferansen 2020 er en møteplass hvor du knytter verdifulle kontakter og utveksler erfaringer med folk utenfor din organisasjon.

Velkommen til en lærerik dag hvor du og din jobb som prosjektleder står i fokus!

Meld meg på

Se program