Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Teknas prosjektkonferanse 2017

30. mars 2017Scandic Fornebu, FORNEBU

Årets viktigste møteplass for deg som er opptatt av profesjonell prosjektledelse!

Årlig konferanse

Dette er møteplassen for deg som ønsker å holde deg oppdatert innen faget og utvikle deg som prosjektleder. Du får et variert program med kunnskapsrike foredragsholdere. Du vil garantert finne inspirasjon uansett om du er ny som prosjektleder eller har mange års erfaring.

Skreddersy din egen konferanse

Du står fritt til å velge de spor og foredragene som passer best for deg. Vi har lagt opp til at du kan velge mellom 3 parallelle spor med 12 ulike foredrag. I tillegg kan du velge å få fordypning innen ett av de mest populære tema Key note speaker Dr James T. Brown underviser i. The Art of Stakeholder Management for the Project Manager!

Målgruppe

Konferansen er utviklet for deg som arbeider som prosjektleder, prosjekteier, prosjektkoordinator, sitter i en prosjektstyringsgruppe, er beslutningstaker i en prosjektorganisert virksomhet, eller rett og slett bare interessert i alt som har med prosjektledelse å gjøre. Passer for både privat og offentlig sektor, enten du er nybegynner eller erfaren. 

Du møter disse utstillerne:

Del