Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
6. juni 2019
Scandic Lillestrøm, LILLESTRØM

Teknas lederkonferanse 2019

6. juni 2019Scandic Lillestrøm, LILLESTRØM

Hva kreves for å levere og overleve som leder i en tid hvor endringer er regelen heller enn unntaket, hvor økende forventninger fra ansatte med stadig høyere kompetanse stiller større krav til hvordan du fremstår som leder?

Utgått på dato?

Med en verden med konstant endringspress behøves et tydelig lederskap, både på topp- og mellomledernivå. Lederen er på ingen måte utgått på dato. Selv sterke og selvstendige kunnskapsmedarbeidere har behov for noen som setter retningen og får alle med på laget, men uten hierarkier, detaljstyring og autoritet. Men hva er suksessoppskriften?
Troverdighet, tillit, sparring og fasilitering er viktige stikkord for dagens og morgendagens ledere.

Hvordan motivere for endring?

Endringer er blitt den nye normalen. Hvordan skal vi da få medarbeidere og kolleger til å trekke i samme retning og levere når vi presses fra alle kanter?
Vi gir deg verktøyene som er avgjørende for å lykkes med fremtidens ledelse

Faglig oppdatering og inspirasjon

Konferansen tar pulsen på utviklingen, setter ord på utfordringene og gir deg den faglige oppdateringen du trenger, men kanskje ikke klarer å ta innover deg i det daglige.
Du møter en rekke dyktige ledere og fageksperter som deler av sin erfaring for å styrke deg i rollen.
Tør du ta sjansen på å la være?

Del