Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Teknas Havbrukskonferanse 2018

5.–6. nov. 2018Scandic Nidelven, TRONDHEIM

Teknas konferanse vil fokusere på økt bruk av sensorteknologi i spesielt for å økt fiskevelferd og systemer for måling av biomasse. Målet med konferansen er å samle teknologer, forsking og næringen for å identifisere fortsatte mangler og behov mot en mer bærekraftig industri.

Bærekraft gjennom forståelse og samarbeid

Krav om bærekraft, økt bruk av automasjon og sensorteknologi på anleggene øker stadig. Hvordan vil den daglige driften i næringen se ut fremover og hvordan ivaretas fiskens levevilkår?

Tekna, som en medlemsorganisasjon for teknologer, ønsker å fremme viktigheten av samspill mellom teknologi og biologi i havbruksnæringens endringsprosesser.

Hvordan skape et godt samspill og forståelse mellom næringen, forskning, utviklere av teknologi?  Og hvordan kan næringen selv dele kunnskap på tvers og samarbeide mot standardisering der det åpenbart har en hensikt.

Tverrfaglighet for fiskevelferd

Hvor står vi i dag i forhold til sensorteknologi og fiskevelferd, maskinlæring, digitalisering og Big Data?  Hvordan holde fokus på biomassen gjennom hele produksjonskjeden og hvordan utvikle bedre driftsformer?

Teknas konferanse vil ha fokus på ovennevnte temaer. Teknologiene finnes, hva gjøres i dag? Hvordan kan vi gjennom tverrfaglig kompetanse, systemer utvikle driftsformer mot en mer bærekraftig næring?

Med felles mål vil næringen samle og styrkes også internasjonalt.

Målgruppe

Tekna ønsker å samle alle som er interessert i å bidra inn i en bærekraftig næring som har stort potensiale på økt produksjon og økt bærekraft.

Jobber du med forskning, i næringen, med teknologiutviklinger, er en gründer som ønsker inn i næringen vil du ha utbytte av å delta på konferansen.

Del