19. apr.
kl. 19.30–20.30

Er du Tekna-medlem under 38 år og har du noen gang lurt på hva CrossFit er? Har du hatt lyst til å prøve denne treningsformen? I en ny serie med arrangementer vi kaller «Tekna Ung tester» tester vi CrossFit. På dette kurset tester vi level 2.

Meld meg på

Beskrivelse

CrossFit er veldig variert trening med funksjonelle bevegelser som utføres med høy intensitet. Øvelsene kan både være med egen kroppsvekt og med vektbelastning som stang, kettlebells, dumbbells, medisinballer osv. Målet med treningen er å få en allsidig og sunn kropp, hvor man blir både sterkere, smidigere og mer utholdende.

På dette kurset tester vi ut level 2, som krever noe erfaring med vektløfting og løfteteknikk

Hvordan vil arrangementet fungere?

Dette er en gruppetrening med instruktør. Instruktøren vil starte timen med å forklare økten, viser øvelsene og skaleringene til disse. Så blir man ledet gjennom en god oppvarming før man kommer i gang med hovedtreningen. Instruktøren er der hele timen og kommer med tips og veiledning underveis i økten.

Timen starter nøyaktig 19:30, dermed bør du komme noen minutter før, slik at du er klar til start.

Level 1

  1. april tester vi også ut Crossfit level 1, som gir grunnleggende ferdigheter. Hvis du ønsker kan du melde deg på begge kursene.

Adresse: Sjøhagen 11, Stavanger E-post: contact@crossfitstavanger.no Hjemmeside: www.crossfitstavanger.no Instagram: @crossfitstavanger

Finn frem:

CrossFit Stavanger, Sjøhagen 11