12. apr.
kl. 19.30–20.30

Er du Tekna-medlem under 38 år og har du noen gang lurt på hva CrossFit er? Har du hatt lyst til å prøve denne treningsformen? I en ny serie med arrangementer vi kaller «Tekna Ung tester» tester vi CrossFit. På dette kurset tester vi level 1.

Meld meg på

Beskrivelse

CrossFit er veldig variert trening med funksjonelle bevegelser som utføres med høy intensitet. Øvelsene kan både være med egen kroppsvekt og med vektbelastning som stang, kettlebells, dumbbells, medisinballer osv. Målet med treningen er å få en allsidig og sunn kropp, hvor man blir både sterkere, smidigere og mer utholdende.

På dette kurset tester vi ut level 1, som gir oss grunnleggende ferdigheter.

Hva er CrossFit?

CrossFit er en veldig variert treningsform med funksjonelle bevegelser som utføres med høy intensitet. Øvelsene kan både være med egen kroppsvekt og med vektbelastning som stang, kettlebells, dumbbells, medisinballer osv. Målet med treningen er å få en allsidig og sunn kropp, hvor man blir både sterkere, smidigere og mer utholdende.

Hvordan vil arrangementet fungere?

Dette er en gruppetrening med instruktør. Instruktøren vil starte timen med å forklare økten, viser øvelsene og skaleringene til disse. Så blir man ledet gjennom en god oppvarming før man kommer i gang med hovedtreningen. Instruktøren er der hele timen og kommer med tips og veiledning underveis i økten.

Timen begynner nøyaktig klokken 19.30, så gjerne kom et par minutter før, slik at du er klar til start.

Utstyr Ta med eller kom i treningstøy. Vi vil ha tilgang til garderober dersom det vil være nødvendig.

Level 2 19. april arrangerer vi kurs hvor vi tester CrossFit level 2. Level 2 krever noe erfaring med vektløfting og løfteteknikk. Dersom du ønsker kan du melde deg på begge kursene.

Finn frem:

CrossFit Stavanger, Sjøhagen 11