7. feb.
kl. 19.00–20.30
Microsoft Teams, VIDEO

Vet du hvordan sjokolade lages? Bli med Tekna Ung for å lære om og smake på sjokolade med den prisvinnende sjokoladeentusiasten, Vigdis Rosenkilde!

Meld meg på

Beskrivelse

På sjokoladesmakingen lærer du om prosessene fra kakaofrukt til sjokoladeplate, hva som påvirker smakene, om spennende historie og etiske utfordringer. Du får smake på forskjellige typer kakaobønner og mange sjokolader av høy kvalitet med naturlige smaksnoter. Du lærer sannsynligvis mange ting du ikke visste at du lurte på om sjokolade.

Vigdis Rosenkilde har jobbet med sjokolade i 10 år. Hun er prisvinnende konfekt- og sjokolademaker, og sertifisert kakao- og sjokoladesmaker. Vigdis kjøper kakaoen til sin sjokoladeproduksjon direkte av bønder i Latin-Amerika. Hun holder mange forskjellige kurs om kakao og sjokolade.

Velkommen til en lærerik og smakfull digital opplevelse!

Merk at sjokoladesmakingen vil foregå digitalt over Microsoft Teams og det vil kun være mulig å delta direkte. Vi sender pakken med sjokoladesmaksprøver i posten i forkant av kurset. Derfor er påmeldingen bindende og fristen for å melde seg på er torsdag 20. januar 2022.

Du vil motta en e-post etter påmelding og betaling, med et skjema der du fyller inn adresse vi skal sende sjokoladen til. Det er veldig viktig at du gjør dette innen 20. januar slik at vi kan sende deg smaksprøvene på sjokolade!

Følg disse stegene for å være med

  1. Meld deg på til høyre og betal kursavgiften
  2. Motta påmeldingsbekreftelse på e-post
  3. FYLL inn skjemaet du får i e-posten (veldig viktig for at du skal kunne motta sjokoladepakken)
  4. Benk deg foran skjermen og kos deg ved sendestart