29. aug.
kl. 18:00–20:30

Vi ønsker alle Tekna-medlemmer under 38 år velkommen til årsmøte!

Meld meg på

På årsmøtet vil vi presentere våre planer fremover og gå gjennom rapporten for fjorårets aktiviteter. I tillegg velges det nye styremedlemmer. Etter årsmøtet spiser vi tapas sammen, og ser på Oslos fineste utsikt på taket av Ingeniørenes Hus.

Valg av nye styremedlemmer – ønsker du å sitte i styret?

På årsmøtet til Tekna Ung Oslo vil det bli valgt nye styremedlemmer, og vi ser etter deg som liker å få folk til å møtes, og som vil være med på å utvikle Teknas lokale tilbud. Er dette noe for deg?

Som styremedlem hos oss vil du arbeide sammen med mange hyggelige og positive Tekna-medlemmer, og få ansvar for å foreslå, planlegge og gjennomføre arrangementer du selv har lyst til å gå på.

Vi møtes den første tirsdagen i hver måned og på styremøtene får du mulighet til å påvirke hva vi skal ha på programmet vårt det kommende året. Det kan være både faglige og sosiale arrangementer, kurs eller debatter.

Har du spørsmål om dette? Da kan du sende en e-post til leder Ingvild Ruud Gomperud

Velkommen til årsmøte!

Finn frem:

Adressen er Kronprinsens gate 17. Ta heisen til 9. etg., møterom: Klubben
Skriv ut

Velkommen til årsmøtet til Tekna Ung Oslo

Vi presenterer planene våre for høsten 2019, og går gjennom rapporten for det vi gjorde i fjor.

Valg av nye styremedlemmer

Som styremedlem hos oss vil du arbeide sammen mange hyggelige og positive Tekna-medlemmer, og få ansvar for å foreslå, planlegge og gjennomføre arrangementer du selv har lyst til å gå på.

Tapas og mingling på taket av Ingeniørenes hus

Vi byr på lett tapas, så husk å gi beskjed til oss dersom det er noe du ikke tåler.