7. feb.
kl. 17.00–18.00

Hvilken olivenolje bør man velge på butikken? Og hva med eddik? Få en kjapp innføring i matlaging ved bruk av begge disse råvarene!

Meld meg på

Beskrivelse

Med dette kurset vil du lære mer om olivenolje, ha en bedre forståelse av hva ekstra virgin olivenolje er og hva du bør tenke på før du velger en. Det vil være mulig å smake flere typer av deres deilige olivenoljer når Oliviers & Co. holder kurs for oss.

Vi vil også snakke om balsamico-eddik, produksjon- og lagringsprosess. Det blir også mulig å smake på forskjellige typer balsamico og du vil få tips om hvordan det brukes i matlaging.

Det beste av alt er at man ikke behøver en Michelin-stjerne for å lage nydelige matretter. Du vil selv innse det etter å ha deltatt på dette kurset :)

Dere får med dere én gavepose hver på slutten av kurset.

Vi er olivenoljespesialisten som gir deg de mest delikate nytelser for ganen!

Praktisk info

  • Kurset starter kl. 17:00, møt i god tid
  • Ta trikk til Ruseløkka, eller t-bane/buss/trikk til Nationaltheatret

Finn frem:

Kronprinsens gate 17, Klubben, ta heisen opp til 9 etg.