18. jan. 2019
kl. 19:00–23:00

Du kjenner kanskje til begreper som fatpreg, krydret, tung eller bløt. Alle disse kan brukes for å betegne smaken av ulike rødviner. Tekna Ung inviterer deg med på et nybegynnerkurs hvor du blir bedre kjent med rødvin, og lærer mer om hvordan du smaker og lukter deg frem til nye vingleder!

Meld meg på

Beskrivelse

På vinkurset vil vi avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deg som deltar. Gjennom praktisk smaking av ulike vinstiler lærer du hvordan vin kan bli en hyggelig opplevelse for sinn og gane.

Hva skaper vinglede, og hvordan økes din egen vininteresse ved å bruke sansene dine?

Vi lover deg en smakfull, praktisk og lærerik smaking. Å gjenkjenne ulike rødviner gjennom luktesansen hjelper deg å identifisere vinstiler og druene bak vinen.

Praktisk innhold i kurset

Du får utdelt ditt eget norske aromahjul under kurset. Under kurset vil du også lære om Riedel glassbruk, smaksteknikk, og forskjellen mellom eiket og ueiket vin, smake forskjell på kommersielle viner kontra kvalitesviner. Vi kommer også til å være innom hvilke typer mat som passer til de ulike vinstilene.

Omtale av kurset er hentet fra Vinforedrag.no

Finn frem:

Velkommen til Kronprinsens gate 17. Ta heisen til 9. etasje.