5. apr.
kl. 18:00–20:30

GT har vært nordmenns favoritt i alle år. Kurset lærer deg nøkkelen til å skape de perfekte GT-ene, slik du får dem servert på de beste barene.

Meld meg på

Beskrivelse

Gin & tonic er en av verdens mest solgte drinker. Historisk sett ble den brukt til å bekjempe sykdommer, men innebærer nå så utrolig mye mer. I løpet av dette kurset, som er lagt opp som en «social workshop», lærer du mer om G&T og dens historie, samtidig som du får prøve deg i cocktailmixingens edle kunst.

Kurset fokuserer i hovedsak på smaker og blanding. Kursholder Eirik Ugelstad tar oss med på en reise hvor han tryller fram smaker ved å bruke norsk frukt og bær i sesong. Blåbær, bringebær og hylleblomst er noen av smakene, og både klassiske drinker og nykommere står på programmet.

Dette er kunnskap du lett kan ta med deg hjem og imponere dine venner og familie med.

Kurset holdes på Bølgen og Moi på Tjuvholmen, og er et av deres aller mest populære kurs. Vi har begrenset antall plasser, og det lønner seg å melde seg på tidlig!

Det er en forutsetning at alle deltakerne er over 20 år.

Kurset varer i 2,5 time og du vil få kunnskap, tid til å teste, og selvfølgelig - smake!

Kursholder

Eirik Ugelstad er vert, kursholder og inspirator denne kvelden. Han startet sin karriere i Cirka Coktailbar på Kongsberg i lære hos Henrik Koren. Siden gikk veien til Tollboden i Kristiansand, før han for 8 år siden ble en av Bølgen & Mois fremste nøkkelmedarbeidere med bar som spesialområde.

Finn frem:

Adresse: Tjuvholmen allé 5