18. sep.
kl. 18:00–21:00

Bli med på å lage disse asiatiske godbitene på NordØst!

Meld meg på

Beskrivelse

Dumplings er små munnfulle biter med deig og fyll, spesielt kjent fra det asiatiske kjøkken. Deigen tar ofte utgangspunkt i hvetemel eller rismel. Fyll, fasong og tilberedning varierer med regionene og landene. I dette kurset vil det være fokus på asiatiske dumplings, som gradvis har blitt mer populært i Norge. I Asia er det populært med dampede dumplings, og deigen lages av hvetemel eller rismel. Eksempler på kjente typene dumplings er Gyoza, Wonton, Jiaozi, Xia Long Bao, Har gow og Cha siu bao.

Kurset holdes av NordØst Food & Cocktails, som spesialiserer seg på asiatiske smaker med skandinaviske råvarer. Vi skal lage 3 av NordØsts bestselgere, sammen med NordØsts sous chef June. Alle får delta i matlagingen og vi spiser underveis som vi produserer. Kurset holdes i 2. etg, med Solsidens beste utsikt.

Kurset tar ca 3 timer, med mulighet for mingling etter kurset.

Håper vi sees der!

Finn frem:

NordØst Food & Cocktails, TMV-kaia 25, 7014 Trondheim