6. sep.
kl. 18.30–21.30
Rabalder Bar, HAUGESUND

Ny i byen? Ny jobb? Ny i Tekna Haugaland avdeling? Ønsker du å lære og mikse drinker samt treffe kjekke folk? Vi inviterer nye og også "gamle" medlemmer av Haugaland avdeling til en hyggelig kveld.

Meld meg på

Beskrivelse

Er du ny i byen? Kanskje har du ikke deltatt på så mange Tekna-arrangementer før? Vi ønsker å møte deg som starter i ny jobb på Haugalandet og ønsker å bli kjent med hyggelige Tekna-medlemmer og få et større nettverk.

Vi vil samle en god gjeng av nye medlemmer og medlemmer som har vært med i Tekna Haugaland en stund for en trivelig stund på Rabalder Bar. Vi oppfordrer spesielt deg under 38 år som tilhører Tekna Ung-segmentet til å melde deg på!

Bartenderne vil lære oss å mikse drinker, har du noen du ønsker å lære deg? Ta kontakt med arrangementsansvarlig Line Leirvåg med ditt ønske og kanskje lager vi akkurat den.

Dette arrangementet er en del av Ny i byen som Tekna arrangerer i ulike byer over hele landet. Det kan være overveldende å flytte til et nytt sted, mange ting er ukjente og nettverket ditt er kanskje litt begrenset. Vi har lyst til å gjøre overgangen til et nytt sted litt enklere og har derfor laget arrangementer hvor du blir kjent med byen og andre Tekna-medlemmer gjennom en aktivitet nøye utvalgt av lokalkjente Tekna tillitsvalgte.

Velkommen!

Finn frem:

Adresse: Smedasundet 87, 5527 Haugesund