28. okt.
kl. 18:30–21:30
ODEON Stavanger, STAVANGER

Nordsjøen er en ny storproduksjon fra Fantefilm, som tidligere har laget katastrofefilmene "Skjelvet" og "Bølgen", og vi inviterer medlemmer under 38 år til førpremiere! NB! Arrangementet er kun for medlemmer, det gjelder også en evt. venn/-partner som du melder på. Les nøye om påmelding under avsnittet om praktisk informasjon!

Meld meg på

Beskrivelse

Vi forholder oss nå til de nye regelene

Praktisk informasjon om påmelding

  • Arrangementet er kun åpent for Tekna-medlemmer
  • 2 personer kan sitte sammen. Har du en Tekna-venn eller Tekna-parter kan du melde på vedkommende samtidig som du melder på deg selv

Om filmen

Lille julaften 1969 annonserte den norske regjeringen en nyhet som skulle forandre Norge for alltid. Dagen markerte starten på Norges oljealder og et økonomisk eventyr uten sidestykke.

I den nye filmen "Nordsjøen" tar det norske oljeeventyret en dramatisk vending. En oljeplattform går plutselig ned utenfor Ormen Lange-feltet. Forskerne søker desperat å finne løsningen på den tilsynelatende uforklarlige hendelsen. Norge holder pusten når det viser seg at ulykken bare er starten på noe som skal bli veldig mye mer alvorlig. Et menneskelig drama på liv og død går i gang i det tusenvis av oljearbeidere plutselig er fanget på plattformer over hele Nordsjøen. Norgeshistoriens største redningsaksjon er et faktum. Midt i dette kaoset befinner Sofia (Kristine Kujath Thorp) seg. Hun er en ung gründer som jobber med svært avanserte undervannsroboter. Sammen med kollegaen Arthur (Rolf Kristian Larsen) må hun risikere alt i en desperat kamp mot klokka, da det viser seg at Sofias kjæreste er fanget i en ødelagt plattform dypt under den frådende havoverflaten.

I hovedrollen finner vi stjerneskuddet Kristine Kujath Thorp, som nylig har vært aktuell i storfilmen «Den største Forbrytelsen» og «Ninjababy». Andre sentrale roller bekles av Rolf Kristian Larsen, Anders Baasmo, Henrik Bjelland og Bjørn Floberg.

Vi serverer snacks.

Finn frem:

Sal 7