31. aug.
kl. 16:00–18:00

Bli med på et lavterskel infomøte og lær mer om hva vi som studentkontakter driver med i Tekna Student UiO!

Meld meg på

Beskrivelse

Har DU lyst til å utvide både ditt sosiale og faglige nettverk? Har DU lyst til å bli med i en av UIOs mest sosiale gjenger? Da bør du bli Studentkontakt i Tekna!

Tekna Student Oslo har opptak av nye studentkontakter og ønsker å ha nettopp DEG med på laget. Det er både morsomt, lærerik, spennende, og ikke minst unikt å ha på CVen.

Kom på infomøte tirsdag 31. august kl. 16:00 på Fysikkbakken på UiO, for å høre mer om hvordan det er å være engasjert i Tekna i Oslo. Det vil også bli servert mat på smittevennlig måte!

Hvis du kunne tenke deg å være studentkontakt, send gjerne en søknad til ragnhild_dirdal@hotmail.com innen fredag 03.09 kl 23:59. Skriv litt om deg selv og hvorfor du ønsker et verv i Tekna.

For å ha oversikt over hvor mange som kommer er det viktig at du melder deg på via tekna.no.

Vi tar selvsagt også forbehold om at situasjonen rundt covid-19 kan medføre at vi må justere på opplegg eller antall deltakere.

Tekna følger rådene fra Helsemyndighetene og har gode rutiner på smittevern. Vi følger også et føre-var prinsipp for å forebygge spredning av covid-19, og ber deg med symptomer om å ikke delta på arrangementet. I tillegg oppfordrer vi alle til å unngå håndhilsning, holde avstand til hverandre og for øvrig ha god håndhygiene.

Finn frem:

Fysikkbakken på UiO