1. mars
kl. 20:00–21:30

Denne fredagskvelden blir du kjent med flere typer øl. Vi har satt sammen en smaking som tar for seg flere gode lager og pils, og i tillegg vil du få prøve både bokk og bayer. Dette gjør at du får smakt flere typer øl mot hverandre, og gir deg mulighet til å kjenne de ulike nyansene og smakskarakterene.

Meld meg på

Beskrivelse

Smakingen holdes i kjelleren til Ølakademiet i Thorvakd Meyers gate. Her står kunnskap i fokus, og du vil lære mer om hvordan du bruker sansene når du smaker øl. I løpet av de 90 minuttene vi har sammen, vil ølguiden ta for seg temaer som historie, bryggeprosessen og forskjellen innenfor kategorien lager.

Du vil lære litt om råvarene og ingrediensene i øl; malt, humle, gjær og vann, og du får også tips til skjenking av øl, glassvalg og serveringstemperatur.

En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, og du trenger ingen forkunnskaper eller være bryggerimester for å være med.

Vi fokuserer på ølsmaking og hyggelig stemning, og du vil møte andre ølintresserte Tekna-medlemmer denne fredagskvelden.

Vi sees!

Finn frem:

Thorvald Meyers gate 71A. Inngang fra Nordre Gate