11. nov.
kl. 17.30–23.00

Tekna Lillehammer avdeling har gleden av å invitere til 50-årsfeiring!

Meld meg på

Beskrivelse

Tekna Lillehammer avdeling fyller 50 år i år. Det skal vi selvsagt markere! Vi har derfor den store glede av å invitere deg med følge til å feire sammen med oss fredag 11. november.

Program:

17:30: Omvisning Lillehammer kunstmuseum, med fokus på Lillehammer-malerne og Mesna-elvas rolle for byens historie. Omvisningen vil vare ca. en time.
19:00: Festmiddag i Restaurant Hvelvet på Stortorget, Lillehammer

Kleskode: pent antrekk.
Hvis du ønsker å si noen ord under middagen er det fint om du melder i fra i god til til trude.ruen@tekna.no.

Obs: merk på- og avmeldingsfrist den 20. oktober

Historie

Ved inngang til 70-årene var det om lag 40 sivilingeniører i Lillehammer-området, og vel halvparten av disse var tilsluttet enten Hamar eller Gjøvik avdeling av NIF. Antallet sivilingeniører i distriktet var stigende, og både praktiske og lokalpatriotiske grunner tilsa en egen avdeling i Lillehammerregionen. På denne bakgrunn gikk det sommeren 1972 ut en forespørsel til 18 tilfeldige sivilingeniører om det var interesse for å starte egen avdeling. Tilbakemeldingen fra mulige medlemmer var så positiv at initiativtakerne den 28. september 1972 skriftlig informerte Hovedstyret i NIF om planene. Bare én uke senere ga Hovedstyret klarsignal, og invitasjon til konstituerende møte gikk umiddelbart ut til 57 sivilingeniører. Møtet ble avholdt 30. november 1972 på Bøndenes Hus i Lillehammer, med 27 fremmøtte.

Finn frem:

Lillehammer kunstmuseum og Restaurant Hvelvet