31. jan.–1. feb. 2018

Tekna lederutvikling (GILA) inviterer vårkullet 2017 tilbake!

Meld meg på

Oppfølgingsseminar som sikrer repetisjon, kontinuerlig læring og vedlikehold av nettverk.

Påmelding

Sett av tidspunktet og meld deg på i dag. Vi er avhengig av at et visst antall stiller for å kunne gjennomføre. Påmeldingsfristen er 31. oktober.

Program

Programmet for samlingen blir utarbeidet av Agnethe og Morten etter innspill fra dere. Kom gjerne med innspill dersom dere har forslag til tematikk eller områder fra de forrige samlingene der dere ønsker repetisjon/fordypning.

Oppdatert program med flere detaljer kommer fortløpende.

Som i vår samles vi på idylliske Quality Hotel Leangkollen i Asker.

Kursmateriale og dokumentasjon er inkl. i kursavgiften. Reise og opphold dekkes ikke av kursavgiften, og gjøres opp direkte på konferansestedet.

Prisoversikt: Helpensjon (inkl, 3-rettersmiddag, overnatting og møtemat): 1921,- Dagpakke: 708,-

 • Morten Teien

  Ergocredo

  Morten Teien er en av Norges dyktigste kursledere innenfor feltet kommunikasjon og ledelse. Han er pedagog og har studert klassisk og moderne retorikk ved Universitet i Oslo. Motivasjons- og prestasjonspsykologi er hans spesialområder. Han er dessuten utdannet bedriftsøkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt. Morten Teien får alltid gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere bla på grunn av sine personlige eksempler og engasjerende forelesningsstil.

 • Agnethe Ellingsen

  Rådgiver

  Agnelli

  Agnethe Ellingsen har ledererfaring fra Alcatel og Telenor og som fagdirektør i Mercuri Urval. Hun har siden 2005 har utviklet omfattende kompetanse innen organisasjons- og lederutvikling, karriereveiledning og lederutvelgelse. Agnethe er forfatter av suksessboken «100-dagerskoden, hvordan mestre ny lederrolle og unngå fallgruver» som har fått bred medieomtale. Hun har jobbet på tvers av bransjer, i både inn- og utland, og er en populær kurs- og foredragsholder. Hun har blant annet en MBA fra NHH med og underviser i ledelsesfag på universitets- og høyskolenivå.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: