22. feb
kl 19:00–23:00

"Havboka" er beretningen om havet, vennskap og ressurser, formidlet med et presist språk, stor kunnskap og uendelig fortellerglede. Strøksnes fikk Brageprisen for romanen, som i skrivende stund er solgt til 17 land. Tekna Tromsø inviterer medlemmer med ledsagere til vårt tradisjonelle teater og tapas-arrangement på Hålogaland Teater.

Meld meg på

Beskrivelse

Fra HT's omtale kan vi lese dette om forestillingen:

Jeg-personen og bestekompisen Hugo legger ut i en liten båt – på det store havet. Under dem lurer et digert havmonster. Gjennom fire årstider legger de ut fra den lille øya Skrova for å fange beistet, som er en glefsende håkjerring. Underveis fortelles historien om livet på, i og med havet. Det er en verden som gir og tar og som rommer de merkeligste former for liv. Fortellingen er spekket med viten og kunnskap om havets opphav, dets rikdom og hvor sårbart det er. Mennesket har alltid høstet av havet, spørsmålet er om vi evner å forvalte det. "

Vi fortsetter tradisjonen med tapas etter forestillingen. Billettene deles ut fra kl 19:00, og før forestillingen begynner kl 19:30.

Vel møtt!