30. sep.–3. okt.
Arrangementet er avlyst

Bli med Tekna på surfetur til Klepp, Stavanger! Ta en langhelg fri fra skolen for 2 dagers surfekurs og masse kos og gode minner med en herlig gjeng!

Meld meg på

Beskrivelse

Opplegg:

Vi ankommer Klepp torsdags kveld. Over langhelgen leier vi et hus. Når vi kommer frem har vi tid til å legge fra oss, finne en seng, osv. Også er det en koselig felles middag!

Fredag blir første dag med surfekurs. Det er da 2 timers kurs inkludert i pakken og mulighet til å surfe mer på egenhånd etterpå hvis dere ønsker det.

Lørdag er det samme opplegg som fredag.

Søndag er reisedag tilbake til Bergen. Utvask fra hus er inkludert i prisen vi betaler til Borgetunet.

Surfekurset:

Kurset er passende for alle nivåer, der du vil få hjelp og veiledning som passer deg og ditt nivå. Dette er uavhengig om du har surfet mye før eller hvis dette er din første gang. Dersom det er bedre eller mer passende bølger et annet sted enn der vi er, har vi transport til å kunne kjøre til andre steder på kysten.

Transport til og fra Klepp:

Båten fra Bergen til Stavanger går kl 13:30 torsdag 30 september. Båtreisen koster 190kr per pers, hver vei. Transport til Klepp stasjon står en selv ansvarlig for men dette er en løsningen vi tenker å ta, så bli gjerne med på den! Merk at dersom du ønsker å ta båten må man kunne dokumentere at man er fullvaksinert eller har hatt Covid-19 de siste 6mnd. Etter båten er det satt opp buss som er inkludert i båt billetten til Stavanger busstasjon, hvor vi tar toget til Klepp, dette koster 38kr med studentbevis.

Retur blir tog fra Klepp til Stavanger og derifra tilbake til Bergen med buss som koster 399,- per pers/per vei for student, (alt. med båt men den går kun kl 07 på morgenen).

Pris:

For to timers surfekurs på fredag og lørdag, og overnatting i huset fra torsdag 30 september til søndag 3 oktober vil dette komme på 2990,- per pers.

Transport med båt og tog til Klepp vil koste (190,- + 37,-) 227,- med student pris. Og tog og buss tilbake (399,- + 37,-) 426,- med student pris.

Tekna vil stå for frokost, lunsj og middager! Dersom dere vil ha noe eget er det mulig å kjøre til nærmeste butikk med en bil som står tilgjengelig.

Total pris for hele langhelgen vil derfor være: 3.643,- med alt inkludert!

Finn frem:

Klepp