10.–12. feb. 2023

Velkommen til Tekna Student sitt årsmøte 10.-12. februar 2023! I likhet med tidligere år skal årsmøtehelgen kombineres med en inspirerende fellessamling med fag og avdelingene. Polfarer Børge Ousland kommer, kommer du?

Meld meg på

Teknas Studentutvalg har gleden av å invitere deg til Tekna Student sitt årsmøte og fellessamling med Tekna Fag, Tekna Ung og avdelingene på Lily Country Club. Årsmøte starter fredag 10. februar med en god lunsj og avsluttes søndag 12. februar etter lunsj.

Årsmøte til Tekna Student arrangeres samtidig som faglige årsmøte og avdelingene sin samling. Vi kommer med andre ord til å ta over hotellet denne helga.

Dette blir en Tekna-helg du ikke vil gå glipp av!

Hva skal skje?

Tekna Student sitt årsmøte er det største årsmøtet i Tekna og en fantastisk mulighet til å få være med å påvirke din studenthverdag. På årsmøte diskutere vi hva vi skal prioritere for året som kommer og hva vi skal mene politisk.

Ettersom våre fantastiske tillitsvalgte fra student, avdeling og fag er på samme sted til sammen tid ønsker vi å benytte muligheten til å bli bedre kjent med hverandre. På fredagen spiser vi alle en bedre middag og på lørdagen skal vi sammen dykke ned i noen av de virkelig store dilemmaene knyttet til bærekraft: energiforsyning, klimautslipp, globale eller lokale løsninger, naturvern og masse mer. For hva er det egentlig som gjør dette så vanskelig? Og hvordan kan vi som Tekna-medlemmer bidra? Denne delen av programmet vil ledes av journalist og konferansier Erik Aasheim og vi legger opp til en god miks av foredrag med kjente profiler, refleksjon og meningsutveksling.

Deltagelse og påmelding

Antallet medlemmer i studentkontaktgruppene definerer hvor mange delegater dere har på årsmøtet. Oversikt over hvor mange studentkontakter hvert studiested kan sende, defineres av vedtektene. Dere finner det i vedtektene under punkt "3.2.1 Årsmøtet består av". Hvis du er usikker, kan du kontakte din studentrådgiver.

Hver studentkontakt melder seg på selv, men hvem som deltar avgjøres i hver enkelt SK-gruppe

Alle studenter bor på dobbeltrom, så hvis det er noen du veldig gjerne vil bo på rom med, ber vi deg oppgi dette ved påmeldingen

Vi håper alle lærestedene fyller opp sine tildelte plasser

Påmelding innen 20. desember

Vel møtt!

Skriv ut

Fredag 10. februar

12.00 - 13.00

Registrering og lunsj

13.00 - 17.00

Tekna Students årsmøte

19.30 - 20.00

Aperitiff

20.00 - 23.00

Festmiddag Fag, Avdeling og Student

Lørdag 11. februar

09.00 - 12.00

Årets Tekna-happening

12.00 - 13.00

Lunsj

13.00 - 17.30

Tekna Students årsmøte

19.00 - 19.30

Aperitiff

19.30 - 22.00

Festmiddag

Søndag 12. februar

09.00 - 12.00

Årsmøte Tekna Student

12.00 - 13.00

Lunsj og avreise

Reiseregning
Tekna dekker dine reiseutgifter. Bruk reiseregning som vanlig og send dette inn til Ina Klinkenberg.
Flybilletter bestiller du selv gjennom Egencia på telefon: 23 15 04 99 eller e-post: customer_service@egencia.no. Noter "Tekna Students årsmøte 2023» i emnefeltet i reisebestillingen og oppgi følgende referanse i mailen: Tekna / tillitsvalgt/ prosjektnummer 4131. Du kan også bestille fly selv og legge dette inn som reiseregning.

Allergier og andre tilpasninger
Når dere melder dere på må dere huske å oppgi allergier og hvem dere eventuelt ønsker å dele rom med.

Transport fra Gardermoen til hotellet
Info kommer