Bli med på vår StarTek-kveld, der vi blant annet byr på spennende foredrag med astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard. Målet med kvelden er å inspirere deg til innovasjon og entreprenørskap innen teknologi og realfag!

Meld meg på

Beskrivelse

Foreløpig program for kvelden:

  • Knut Jørgen Røed Ødegaard holder foredrag sammen med science fiction-forfatter og vitenskapsformidler Anne Mette Sannes.
  • Det blir Kahoot med premie!
  • Vi vil legge til rette for at studenter fra vidt forskjellige studieretninger kan møtes til en inspirerende kveld!

Arrangementet gjennomføres som et samarbeid mellom Tekna Student, Start UiT, Tekna Egen bedrift og Tekna Ung.


Om Start UiT:
Start UiT er en non-profit studentorganisasjon som jobber aktivt for å fremme innovasjon, nyskaping og entreprenørskap i det akademiske miljøet ved Universitetet i Tromsø. Dette foregår blant annet gjennom å avholde arrangementer, i tett samarbeid med næringslivet i Tromsø. Årlig arrangerer Start UiT Nordens største forretningsplankonkurranse, Venture Cup, og har i tillegg hatt stor suksess med Lederjakten og tidligere arrangement som Start Lounge. Dette arbeidet har gitt Start UiT Studentprisen på BFE, samt nominasjon til Likestillingsprisen ved UiT.

Om Tekna Egen bedrift:
Tekna Egen bedrift er for deg som er interessert i eller driver egen virksomhet. Tekna Egen bedrift tilbyr næringsdrivende medlemmer av Tekna mentorordning, juridisk rådgivning, spesielle forsikrings- og banktjenester og kolleganettverk. Du kan melde deg inn gjennom Min side eller ved å sende SMS med kodeord egenbedrift til 2007.

Om Tekna Ung:
Tekna Ung er for medlemmer til og med 37 år, og er undergrupper av Teknas lokale avdelinger. Gjennom en rekke sosiale og faglige arrangementer driver vi nettverksbygging for våre yngre medlemmer. Les mer om Tekna Ung på tekna.no.

Finn frem:

«Jiehkkivarri» på SIVA innovasjonssenter Tromsø (Forskningsparken)