24. apr.
kl. 17.00–18.30
DNT Sør, KRISTIANSAND S

Har du sett på Lars Monsen og blitt inspirert? Ser du turbilder på Instagram og tenker at det skulle vært meg? Har du tenkt at du også vil mer på tur, men... ? Bli med Tekna Vest-Agder på inspirasjonsforedrag hos DNT Sør i Kristiansand.

Meld meg på

Beskrivelse

Om du ønsker å komme i gang med friluftsliv, ønsker inspirasjon, lurer på hva DNT har å tilby og hvordan du skal komme i gang så er dette foredraget for deg.

Denne kvelden snakker vi om hva friluftsliv kan være, med fokus på hvilke aktiviteter DU kan finne glede i og hvordan du kan finne ut av det. Vi legger opp til et uformelt foredrag med dialog med dere som er til stede.

Du får høre om hytter, turmuligheter og frivillighet i DNT Sør og det blir vist inspirerende bilder fra nærturer, lette turer, tunge turer – alt med fokus på hva som gir energi og glede.

Hanne C. Jensen er prosjektleder for Inkluderende Friluftsliv i DNT Sør og brenner for at enda flere skal oppdage gleden ved friluftsliv.

Velkommen på inspirasjonsforedrag!

Foredraget holdes i DNT Sør sin turbutikk i Gyldenløvesgate 2B i Kristiansand og det blir servert noe lett å bite i, samt kaffe og te.

Finn frem:

Adresse: Gyldenløvesgate 2B, Kristiansand