19. mai
kl. 09:30–12:30
Zoom, Nettbasert

Få engasjerte deltakere ved hjelp av digitale møteverktøy, og lær å fasilitere møter og workshops ved hjelpe av Miro.

Meld meg på

Mangel på fysiske møteplasser er ikke lenger noe hinder for å lykkes. Selv om du kanskje har fått digitale møter i vrangstrupen etter å ha slitt med å få deltagere til å bidra, være til stede og samarbeide finnes det effektive møteverktøy for å snu dette, men det fordrer at du behersker det tekniske.
Dette kurset gir deg innsikten du trenger for å skape engasjerende, inspirerende og aktive møter, workshops og innovasjonsprosesser ved hjelp av gratis og digitale møteverktøy.

Du lærer:

 • Hvordan engasjere og involvere deltagere i digitale møter

 • Hvordan bruke digitale verktøy for å skape inspirerende og effektive møter eller workshops

 • Hva er hensiktsmessig bruk av teknologi i møter?

 • Hvordan bruke Miro – en digital whiteboardtavle

 • Hvordan fasilitere en enkel workshop i Miro.

Hovedfokus er på Miro hvor du ved endt kurs vil få tilgang til gode maler som er utarbeidet spesielt for dette kurset. Du vil også bli introdusert for andre verktøy som Klaxon, som hjelper deg å engasjere og involvere deltagere digitalt.

I Tekna har vi hatt stor suksess med bruken av flere av verktøyene. Vi har mottatt tilbakemeldinger om at flere møter og innovasjonsprosesser har fungert like godt eller til og med bedre enn de fysiske. Målet er at du skal bli like trygg og ha orden i din digitale verktøykasse når du leder møter, uansett hvilken flate eller plattform du er på.

Gjennomføring:

Kurset gjennomføres live på Zoom kl. 9:30 – 12:30 med pauser underveis. Kursholder vil guide deg gjennom flere verktøy og praktiske oppgaver, og du vil kunne stille spørsmål muntlig og skriftlig underveis. Du vil få maler som du kan benytte etter at kurset er ferdig.

Målgruppe:

Kurset passer for alle som må lede prosesser, møter og workshops digitalt, og som ønsker kunnskap om hvordan øke engasjement og involvering ved hjelp av digitale verktøy.

Forberedelser

Dette kurset vil ikke ta for seg Teams eller Zoom som verktøy. Vi forutsetter at deltakerne har kunnskap i bruk av de verktøyene. Vi ber også om at du sjekker at du kan benytte deg av Miro i forkant av møte.

Bli trygg på fremtidens møteverktøy allerede nå, meld deg på i dag!

Dette er et Tekna Premium-kurs utviklet i tett samarbeid med våre dyktigste fageksperter.

Les mer om Tekna premium her!
Skriv ut

Velkommen

09:30 - 10:20

Teori og oppstartsøvelser

 • Forventninger
 • Hvordan engasjere og involvere
 • MAKVIS teori

10:20 - 10:30

Pause

10:30 - 11:30

Miro – en digital whiteboardtavle

 • Bli kjent med Miro

 • Øvelser og oppgaver

11:30 - 11:40

Pause

11:40 - 12:15

Fasilitere workshop i Miro

12:15 - 12:30

Oppsummering

 • Jonas Jøssund

  Pedagog, prosessleder og digital rebell

  Task Alliance AS

  Jonas Jøssund har jobbet med digital læring, konseptutvikling og prosessledelse siden 2008. Jonas har en stor verktøykasse når det kommer til gjennomføring av gode møter og workshops. Han er overbevist om at alle kan engasjeres og involveres i absolutt alle møter. Jonas har utviklet og holdt kurs blant annet i presentasjonsteknikk og nettpedagogikk. Han er kunnskapsrik, energisk og opptatt av nytteverdi. Når du har deltatt på et kurs med Jonas, skal du har lært noe du kan ta i bruk med én gang.

  Jonas har mastergrad i rådgivningspedagogikk, bachelorgrad i informasjonsteknologi og utdanning i prosessledelse. Han har erfaring som underviser og sensor på universitetsnivå. Jonas var med å utvikle studieprogrammet Teach First Norway ved UiO før han gikk over til å jobbe på leverandørsiden i konsulentbransjen. Akkurat nå leder han programvaresatsningen i Task Alliance.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Fra fagekspert til suksessfull leder

4. mai–8. juni

Ledelse og utvikling

Endringsledelse i offentlig sektor

2.–3. juni
Streaming, Nettbasert

Ledelse og utvikling

Retorikk