Arrangementet er avlyst

Er du blant medlemmene våre i privat sektor som må forhandle lønnen selv, uten bistand fra en tillitsvalgt?

Meld meg på

Beskrivelse

På dette kurset får du vite mer om hvordan du blir godt forberedt, selvsikker nok og tålmodig nok ved forhandlingsbordet. Vi møtes til pizzabuffet på Scandic Bystranda klokken 16.15. Kursstart er klokken 17.00.

Du får svar på spørsmål som:

  • Hvordan avdekke hva som kan forventes i forhandlingene?

  • Hvordan få frem hva du ønsker og ikke minst vurdere hva motparten er ute etter?

Du vil også få råd om hvordan du kan vurdere hvilke forhandlingsteknikker som er hensiktsmessig å bruke i en slik situasjon.

Formålet med dette kurset er å bevisstgjøre deg på forhold som har innvirkning på dine muligheter til å heve lønnen din, og hvordan du selv kan bruke disse overfor arbeidsgiver.

Bli med på et meget lærerikt kurs med advokat Arve Vaale-Hallberg. Han jobber til daglig som på juridisk kontor i Tekna.

Hør også Tekna-podkasten Lønnssamtalen – slik snakker du med sjefen om lønn

Kom rett fra jobb – matservering før kurset

Meld fra i påmeldingsskjema om du vil ha mat eller ikke. Ofte ender vi opp med å bestille for mye fordi folk ikke møter opp, så det er fint om dere sier i fra i god tid dersom dere har meldt dere på, men likevel ikke har anledning.

Samkjøring

Trenger du noen å sitte på med, eller har du plass i bilen? Tekna i Agder samarbeider med PenguinUp – en sørlandsk samkjøringsplattform som matcher mennesker som reiser i samme retning til samme tid, til å dele seter i en taxi eller bil og dermed splitte turkostnadene. Den er rettet mot dem som ønsker å redusere klimautslippene og samtidig spare penger.

Registrer deg hos PenguinUp via denne lenken -->. Da blir du med i en gruppe som heter Tekna Agder og du kan legge inn ønske om skyss eller egen tur med plass til andre.

Finn frem:

Adresse: Østre Strandgate 74, 4608 Kristiansand