18. feb.
kl. 07.00–16.00

Bli med på en flott tur over fjellet sammen med Tekna Lillehammer!

Meld meg på

Beskrivelse

Tekna Lillehammer setter Lørdag den 18. februar 2023 opp buss som henter deltakerne ved Håkons Hall kl. 07:00 og kjører oss til Rena, til startplassen for Birkebeinerrennet – også går vi Birkebeinerløypa på ski tilbake til Lillehammer. For de som ønsker å droppe den første bakken kan man starte på Skramstadsetra. Turen er 54km lang og fra Skramstadsetra er det 41 km, løypa går over fjellet, og det kan være bustete og krevende forhold.

Vi har ingen back-up i form av snøscooter eller mat/drikkestasjon denne gangen, så de som melder seg på turen må være i god form, og helt sikre på at de klarer denne utfordringen. Det er en flott, lang og krevende tur! Vi presiserer at du har ansvaret for deg selv, og skulle noe skje er det 113 som gjelder. Vi anbefaler at flere tar følge og går sammen over fjellet. Det er det tryggeste og hyggeligste.

Du må ha med deg ryggsekk, som inneholder nok mat og drikke til at du kommer deg over fjellet. I tillegg må sekken din inneholde ekstra klær, dvs. et ekstra isolerende kleslag som du kan kle på deg underveis hvis behov for det, og gjerne en vindsekk. I tillegg må ryggsekken inneholde varm lue, varme vindtette votter, balaklava/buff/headover, tørre sokker og tørr ulltrøye.

I tillegg trenger du kanskje litt sjokolade, energibar, nøtter, termos med varm drikke e.l. Telefon og skismurning er også nyttig å ha med seg!

Det er et begrenset antall plasser på bussen, så her er det førstemann til mølla som gjelder! Det blir en egenandel på kr. 150,- pr. pers. Påmeldingsfristen settes til 21. januar, og påmeldingen er bindende etter 21. januar, det betyr at du ikke får tilbake pengene dine etter 21. januar.

Ta gjerne med familien.

Vi tar forbehold om at turen blir avlyst ved dårlig vær, eller ved for få påmeldte.

Kontaktperson: Yanwei Wen – turleder - mobil 98856900

STIPULERT KJØREPLAN/LØPSOPPLEGG:

Kl. 07.00 - Buss fra Håkons Hall Lillehammer - Rena

Kl. 09.15 - Rena – Skramstadsetra

Kl. 09.30 - Skramstadsetra

Velkommen til en fin skidag!

Finn frem:

SKITUR RENA/SKRAMSTADSETRA - LILLEHAMMER