9. feb.
kl. 18.00–20.00

Tekna inviterer til en hyggelig kveld på Christians Kjeller / Kongsberg Bryggeri. Vi får smake øltypene som lages der, og høre hvordan de brygges.

Meld meg på

Beskrivelse

Har du interesse for øl, ølhistorie og brygging? I så fall er dette en kveld for deg!

Over en del år har Opsahlgården og bryggemester Micke Rydell fra Stockholm bygget opp både et bredt utvalg av ølsorter, et eget mikrobryggeri og en Bryggeripub.

Kongsberg Bryggeri brygger 300 l øl av gangen og serverer det meste av produksjonen i egne lokaler. Men etterspørselen er stor, og noen fat har blitt solgt til anerkjente øl-puber rundt i Norge. Bryggeriet samarbeider noen ganger med litt større bryggerier, da for å kunne levere litt øl til butikker og andre puber.

På Bryggeripuben har de 18 tappelinjer De fleste linjene har lokalt øl, men noen gjestelinjer er det som regel plass til. Her kan man få kjøpt smaksglass av ølet deres. I selskap med andre Tekna-medlemmer blir det denne kvelden mulighet til å smake på fem av ølsortene.