20. nov.
kl. 19:00–23:30

Seniorforum inviterer til sesongavsutning med teaterforestillingen "Stor Ståhei for ingenting" (William Shakespeare) etterfulgt av 3-retters middag og dans!

Meld meg på

Beskrivelse

William Shakespeares forviklingskomedie "Stor ståhei for ingenting" forteller historien om forelskelse, manipulasjon og uærlighet ved hoffet i Messina på italienske Sicilia.

Den frekke Beatrice og ungkaren Benedickt blir forledet til å forelske seg, til tross for sterke antipatier mot hverandre. Adelsmannen Claudio går gjennom store prøvelser for å vinne den yndige Heros hjerte. Men parets kjærlighet kollapser ved alteret, da Claudio er blitt lurt til å tro at Hero har vært utro. Utroskapshistorien er imidlertid konstruert av den falske og utspekulerte Don Juan. Han lurer også Heros far, guvernøren Leonato, som vil gjenreise sin ære ved å drepe datteren.

Etter teaterforestillingen inviteres det til stor middag på Røst (Teaterets restaurant). Det serveres: Aperitif, 3 retters middag med vinpakke og kaffe.

Etter middagen er det anledning til dans.

PS! Møt fram i god tid - senest kl. 1830 - for å få billettene til teaterstykket! (De kan dessverre ikke hentes på forhånd i bllettluka).