Seniorforum ønsker velkommen til et nytt møte, onsdag 27. oktober. Denne gangen har vi invitert Leif Lia til å drøfte ulike aspekter rundt vannkraftproduksjon i Norge. Etterpå spiser vi lunsj sammen.

Meld meg på

Beskrivelse

Foredraget vil drøfte hvordan vannkraftproduksjonen kan økes, enten som ny storkraft, ny småkraft eller som opprusting/utvidelse av eldre vannkraftverk. Foredraget vil også drøfte de miljømessige konsekvensene ved denne utbyggingen.

Om foredragsholderen

Leif Lia er utdannet ved NTNU og har også sin doktorgrad fra NTNU innen vassbygging, og har vært engasjert i utbygging av flere av vannkraftverkene både i Norge og utlandet. Han har de siste årene engasjert seg i utvikling av eldre vannkraftverk for å utnytte potensialet disse har for å økt kraftproduksjon, og som alternativ til utbygging av vindkraft.

En oversikt over status for utbygging av vannkraftverk finner du her (PDF)

Praktisk informasjon

Etter møtet blir det som vanlig lunsj med servering av smørbrød, wienerbrød og kaffe. Pris kr. 100 pr. person. Beløpet betales kontant under møtet.

Det er mulig å ta med en ledsager, vennligst angi riktig antall deltakere (1 eller 2) når du fyller inn påmeldingsskjemaet.