Tekna Seniorforum inviterer til nytt møte onsdag 1. desember kl. 1200 på Sverresborg. Denne gangen får vi besøk fra AtB, og et innblikk i arbeidet med vårt nye kollektivtilbud. Etterpå spiser vi lunsj sammen.

Meld meg på

Beskrivelse

Velkommen til et foredrag om det nye kollektivsystemet som ble innført i Trondheimsområdet fra august 2019, og som er et nødvendig tiltak for å sikre nullvekstmålet om ingen vekst i personbilbruken frem mot 2030. Foredraget av Harald Storrønning, avdelingsdirektør i AtB, vil et gi innblikk i bakgrunnen for fastsettingen av metrolinjene og valg av system med matebusser. Videre vil han gå inn på de erfaringene som er samlet etter tre år.

Om foredragsholderen

Harald Storrønning er avdelingsdirektør for rutebil og infrastruktur i AtB. Han har vært sentral i planleggingen av det nye rutetilbudet for bussene i Trondheim med innkjøp av metrobusser og innføring av materuter, og for videre oppfølging av rutetilbudet.

Praktisk informasjon

Etter møtet blir det som vanlig lunsj med servering av smørbrød, wienerbrød og kaffe. Pris kr. 100 pr. person. Beløpet betales kontant under møtet.

Det er mulig å ta med en ledsager, vennligst angi riktig antall deltakere (1 eller 2) når du fyller inn påmeldingsskjemaet.