Vi går inn i en ny romfartstidsalder og romfartsindustrien er i spennende endring. Kongsberg Space & Surveillance leverer i dag produkter til hele verdikjeden i romfartsbransjen. Morten Gunnerud, Product Manager i Kongsberg Space Systems, gir et innblikk i hva som kreves.

Meld meg på

Beskrivelse

Hva skal til for å levere kritiske systemer til satellitter som utsettes for noen av de mest ugjestmilde miljøene vi mennesker kjenner til?

Få en presentasjon om hvordan Kongsbergs Gruppens ingeniører går frem for å designe, produsere og teste sine produkter for noen av de mest krevende romfartsoppdragene i verden.

Fordraget er en oppfølger til romfartsforedraget i mai 2019 som trakk mye mennesker, og der flere etterspurte mer. Men hvert foredrag står også godt på egne ben. Med Morten Gunnerud fra Kongsberg Space Systems får vi denne gangen et mer teknisk perspektiv.

Arrangementet er et samarbeid mellom Tekna og NITO i Buskerud. Det blir enkel servering fra kl. 18:00. Selve presentasjonen starter kl. 18:30 og det er satt av tid til spørsmål etterpå.

Åpent ikke bare for medlemmer, men også for studenter, ansatte og andre interesserte.

Finn frem:

Auditorium Becker