9. okt.
kl. 09:00–10:30
Streaming, Nettbasert

Hva er vanlige reaksjoner på å bli permittert eller oppsagt, og hvordan håndterer du disse følelsene? Psykolog Cecilie Byholt Endresen gir deg konkrete råd for å stå støtt i det som for mange oppleves som en krise.

Meld meg på

Vi har blitt nødt til å utsette dette foredraget til 9. oktober. Dere som var påmeldt i september blir stående på deltakerlisten til dere eventuelt gir beskjed om at det nye tidspunktet ikke passer.

Er du permittert, står i en nedbemanningsprosess eller bare ønsker mer kunnskap, så vil dette foredraget være nyttig å få med seg.

  • Få innsikt i vanlige reaksjoner og hvordan du best kan takle egne og andres følelser
  • Få konkrete råd om hva du selv kan gjøre for å stå godt i situasjonen
  • Anledning til å stille relevante spørsmål direkte til organisasjonspsykologen

Webinaret er åpent for alle Tekna-medlemmer.

Vi sender live! (Lenke blir sendt deg som er påmeldt på e-post senest 1 time før oppstart)

Kursholder: Psykolog, Cecilie Byholt Endresen i Bjørnson Organisasjonspsykologene

Vi lager et opptak av foredraget og legger det under Teknas sider for arbeidsledige og permitterte.

  • Cecilie Byholt Endresen:

    psykolog

    Bjørnson AS

    Cecilie er utdannet psykolog og spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi. Hun har lang erfaring med organisasjonsutvikling og ledelse fra en rekke sektorer, med hovedvekt på olje og gass, bank og finans, samt ulike offentlige virksomheter. Cecilie jobber med et bredt spekter av fagområder, inkludert lederutvikling og -veiledning, ledergruppeutvikling, teamutvikling, endringsledelse, arbeidsmiljøkartlegging, stressmestring og prosessfasilitering. Hun er også gjesteforeleser for Executive MBA og Strategisk HRM ved Universitetet i Stavanger. Cecilie har i flere år jobbet tett med Tekna og utvikling av tillitsvalgte, og da særlig med fokus på hvordan en best kan stå i rollen under krevende endrings- og omstillingsprosesser.