11. des.
kl. 14.00–14.30
Elefantteateret, STAVANGER

Vi ønsker velkommen til forestillingen Prinsessen på erten av H. C. Andersen, iscenesatt av dansekompaniet dybwikdans. "Kongen og prinsessen" er nettopp kommet hjem fra en lengre turné i Japan, og nå gleder de seg til å møte barn og voksne i Stavanger.

Meld meg på

Beskrivelse

Ta med familien til Elefantteateret i Østre bydel for en koselig og passe lang forestilling for mindre barn.

Dybwikdans har også tidligere arbeidet med H. C. Andersens eventyr. Kompaniet ønsker å ivareta eventyrtradisjonen og stimulere til undring og fantasi i samspill med barna. I denne versjonen av Prinsessen på erten formidles historien gjennom tekst og dans, iscenesatt i en sanselig scenografi.

I utviklingen av denne forestillingen har dybwikdans vært opptatt av å ivareta det underlige i eventyret. Samtidig har det vært viktig for kompaniet å formidle historien med et kritisk blikk på hvordan en fremstiller gutter og jenter, prinser og prinsesser. Barnehager har vært aktive bidragsytere i utviklingen av forestillingen.

Forestillingen hadde premiere i august 2016 på Gulbenkian under bOing! Festival i Canterbury, UK. I tillegg til mange scenehus i Norge har forestillingen bl.a. spilt ved Centro Cultural de Belem i Lisboa, Portugal, Art Space for Kids i Beijing og Shanghai, Kina og i Japan. Forestillingen fortsetter å turnere nasjonalt og internasjonalt.

Praktisk informasjon

Dørene til teateret åpnes en halv time før forestillingen. Forestillingen varer vanligvis en drøy halvtime.

NB! Begrenset med plass på teateret.

Foto: Naoshi Hatori

Velkommen

Finn frem:

Adresse: Erfjordgata 8, 4014 Stavanger