27. okt.
kl. 09:45–13:00
BI Stavanger, STAVANGER

Norge har lykkes bedre enn våre naboland med å hente hjem medaljer fra vinter-OL de siste 25 årene. – Vi er bedre til å lede og trene, hevder professor Svein S. Andersen, som i dette fellesforedraget med Jarle Åmbø vil se nærmere på hvordan vi kan utvikle bedre prestasjoner i næringslivet.

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder? Nå kan du delta gratis på Næringsforeningens og BIs populære "Lederskolen" da Ledelsesfaglig forum i Tekna Stavanger har kjøpt plasser på høstens samlinger. "Lederskolen" er et tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere og tilbyr foredrag om tema innen ledelse. Vi ber om at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Dagens foredragsholdere:

Kan vi lære noe av toppidretten? Det spør Svein S. Andersen som er professor i organisasjonsstudier ved handelshøyskolen BI, og professor II på Senter for trening for prestasjon, Norges Idrettshøyskole. Han har vært leder for EU-forskningsprogrammet ARENA ved Universitetet i Oslo og Institutt for ledelse og organisasjon, samt dean for doktorgradsprogrammet på Handelshøyskolen BI. Andersen er opptatt av hvordan vi kan utvikle bedre prestasjoner både i idretten og i næringslivet. Han er særlig opptatt av vår adferd, prosessene som skaper de resultatene vi ønsker oss. De siste årene har han forsket på ledelse og organisering av nordisk eliteidrett, med vekt på overføringsverdier til næringsliv og offentlig sektor. Han har blant annet erfaring fra ledelsesutviklingsprogrammer i Toyota Norge, Kripos og Olympiatoppens elite coach-program.

Jarle Åmbø er norsk idrettsleder og tidligere toppidrettssjef i Norges Idrettsforbund (NIF), med kontor på Olympiatoppen i Oslo. Aambø er utdannet med mellomfag i helselære og idrettsbiologi ved Norges idrettshøgskole. I perioden 1985 til 1994 var han alpintrener og landslagssjef i Norges skiforbund. I en tiårsperiode fra 1993 til 2013 har han hatt en rekke ulike roller på Olympiatoppen.

Program:

  • 09:45 Nettverkstimen med drøs og kaffi.
  • 11:00 Faglig foredrag
  • 13:00 Slutt