22. jan.
kl. 16:30–18:00

Tekna Trondheim, Tekna Klima og Skanska inviterer til foredrag og omvisning ved Powerhouse Brattøra.

Meld meg på

Beskrivelse

Den 22. januar arrangeres det foredrag og omvisning av Powerhouse Brattøra, Trondheims (og Norges) største nybygde plusshus, som i tillegg skal sertifiseres som BREEM-Nor Outstanding.

Arrangementet starter ved brakkeriggen til Skanska hvor Skanska vil holde et foredrag om Powerhouse-konseptet og hva et plusshus er, samtidig som vi får en innblikk i byggets bygge- og installasjonstekniske løsninger og hvordan samhandlingsprosessen mellom de ulike prosjektaktørene i Powerhouse-alliansen fungert. Under foredraget vil det serveres mat og drikke.

Etter foredrag og mat tar Skanska oss med på en rundtur i bygget og viser frem de spenstige og innovative løsningene de benyttet i prosjektet. Omvisningen vil ledes av prosjekteringsleder Andreas Skogen.

Meld deg på, og få en faglig oppdatering i kombinasjon med mat, og ikke minst, muligheten til å bli kjent med andre Tekna-medlemmer i Trondheim.

Praktisk informasjon

Alle bes medbringe egne vernesko. Dersom du ikke har egne vernesko, legg inn ønsket skostørrelse i feltet for tilleggsinformasjon. Her kan du også legge inn informasjon om eventuelle allergier.

Det er oppmøte på Brattørkaia 17B (samme bygg som Entra sitter i). Byggeplasskontoret til Skanska er på 4. etasje.

NB! Kun for Tekna-medlemmer. Meld deg inn her!

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Energi og klima

Innføring i livsløpsvurdering (LCA)

6. mars
kl. 09:00–16:30