Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening Meny
Norsk | English
Søk

PLAN 2019 - involvering og samspill

Middag

Etter konferanseslutt dag 1, arrangerer vi en uformell byvandring i området Bjørvika/Sørenga, før vi inntar en bedre middag på "historisk grunn" vi har plass til 50 gjester på restaurant Festningen, Myntgata 9, 0151 Oslo, Akershus festning, middagen krever egen påmelding og har egen pris.

FESTNINGEN RESTAURANT
Bygning 22 ble opprinnelig bygget som et fengsel i 1836. Siden den gang har huset blitt brukt som laboratoriekjøkken og kontorbygg. Det var Forsvarsbygg som startet renoveringsprosjektet og bestemte at huset skulle brukes til restaurantdrift.

Høsten 2013 åpnet Festningen Restaurant i det gamle fengselet på Akershus festning. Med panoramautsikt mot Oslofjorden, Aker Brygge og området rundt Oslo Rådhus er det blant Oslos beste utsikter som tilbys gjestene.

Festningen Restaurant er nå et rustikt brasserie i sjarmerende og historiske omgivelser, med plass til 150 mennesker og et storslagent kjøkken.

Om sommeren tilbys 300 sitteplasser på uteserveringen, som er anlagt på to høydenivåer med fantastisk utsikt og unike historiske omgivelser.

Festningen restaurant.jpg