17. sep.
kl. 08:00–10:00

Du er på konferanse, og får spørsmålet "So tell me about your research?" Du vet du kun har få minutter til rådighet. Hva svarer du?

Meld meg på

Beskrivelse

Når du holder på med forskning, vil du ofte få behov for å forklare hva du gjør på en kort og forståelig måte. Kanskje du har blitt akseptert til en "speed poster session", eller fått en kort tidsramme for presentasjon på en internasjonal konferanse? Forskningarbeidet ditt er komplekst og du vet ikke helt hvilket nivå du skal legge deg på. Du har kun noen minutter på deg og du må klare å trekke ut essensen samtidig som du skal engasjere og fange interessen til dine tilhørere.

En pitch (heistale) er en kort og presis oppsummering av noe, enten verbalt eller visuelt. I løpet av få minutter skal du få andres oppmerksomhet og få dem til å forstå hva du jobber med.

Siri Blindheim jobber for Mestringspilotene, og har lang erfaring med hvordan man kan spisse et budskap for et krevende publikum. Siri kommer til å lære bort noen effektive teknikker du kan bruke til å lage din egen pitch.

Det vil bli servert frokost fra kl 07:30. Arrangementet er åpent for alle, ta gjerne med en venn. Vi trenger likevel påmelding fra alle for å vite hvor mye mat vi skal bestille.

Vel møtt!

Finn frem:

Youngs gate 6, 0181, Oslo

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Forskning og innovasjon

Kliniske studier – hva er det?

18. sep.
kl. 17:00–20:00

Forskning og innovasjon

Frokostmøte om bærekraftsjobber

25. sep.
kl. 08:00–10:00