25. jan.
kl. 19.30–20.30
Streaming, VIDEO

Vi blir alle eldre, det er unngåelig. Men hvordan skal vi forstå hva som egentlig skjer med kroppen? I samtale med Tuva Fellman forteller Trond Viggo om den nye boken sin "Kroppen – for voksne".

Meld meg på

Beskrivelse

I boken prøver Trond Viggo å gjøre medisinsk kunnskap enklere å forstå, slik at man kan tenke sjæl og gjøre gode vurderinger for egen helse. I samtale med sexolog og programleder Tuva Fellman skal Trond Viggo forklare hva som skjer med oss når vi blir eldre. Hvordan kan vi møte utfordringer vi møter på? Og hva fikk Trond Viggo til å skrive denne boken?

Velkommen til en underholdende og lærerik sending i regi av Teknas lokalavdelinger!

Om foredragsholderne

Trond-Viggo Torgersen er en folkekjær lege, forfatter, programleder, artist og komiker. Han har i flere tiår gitt oss svarene på alt vi lurer på om kroppen vår, både på tv og med boken Kroppen, som tok oss med på en reise i å forstå alt det rare og fine som foregår både på innsiden og utenpå.

Tuva Fellman er utdannet sexolog og er programleder i TV og radio. Nyligst var hun aktuell med datingprogrammet Naked attraction, hvor nordmenn leter etter kjærligheten uten klær på seg. Hun har også vært programleder for Juntafil, et radioprogram som gir unge svar på temaer om sex, kropp og følelser. Tuva snakker gjerne åpent om sex, kroppen og alt den har å by på.

Praktisk informasjon

Lenke til sendingen sendes på e-post til de påmeldte samme dag som arrangementet gjennomføres. Det vil bli muligheter til å stille spørsmål til Trond Viggo. Sendingen vil ligge i opptak en tid etter gjennomføring, men husk å melde deg på for å få lenke.