5. des.
kl. 19.00–21.00

Dette må du bare få med deg! Tekna Molde inviterer til streaming av Teknas digitale sending med Jo Nesbø og multiinstrumentalist Lars Jones.

Meld meg på

Beskrivelse

Det som begynte som en ”one-off”-happening med en suksesskonsert på viseklubben Josefine, har med årene blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sanger sammen med multiinstrumentalist Lars Jones.

Dermed er han og Lars, nesten uten å ha tenkt over det, en del av en gammel storyteller-/singer-/songwriter-tradisjon, som noen tror døde ut med leirbålet.

Tanken bak konserten er ikke stor. Bare å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill, to stemmer og en smule nærhet. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter, ettertanke, og kanskje til og med litt varme.

Jo snakker om å juge, om faren sin, om skihopping, danseskoler, rottweilere, tatoveringer og resten av familien. Han spiller stort sett selvskrevne viser.

Praktisk informasjon

  • Vi møtes kl. 19:00 og kobler opp Jo Nesbø på storskjerm kl. 19:30.
  • Etter foredraget blir det muligheter for å stille spørsmål til Jo Nesbø.
  • Det er mulighet for å kjøpe seg en øl eller annen drikke.
  • Du kan ta med deg din kjære eller en god venn/kollega på dette arrangementet, angi hvor mange som kommer ved påmelding (1 eller 2)

Velkommen til en hyggelig kveld!

Ønsker du heller å se foredraget hjemmefra, så melder du deg på her