25. juni
kl. 19:00–20:00
UiO - Naturhistorisk museum, OSLO

Botanisk hage omfatter tusenvis av plantearter. Vi rekker ikke å få med oss alle, men satser på å få et overblikk og kanskje inspirere til flere turer på egen hånd.

Meld meg på

Beskrivelse

NB: Påmeldingen via nettsiden er lukket. Men det er noen ledige plasser også noen med busstransport. Ta kontakt med Elisabeth Fretheim for spørsmål/påmelding i innspurten - kontaktinfo nede til høyre på denne siden.

Botanisk hage har skolerte guider med inngående kjennskap til hagen. De vil sørge for at vi får maksimalt utbytte når vi vandrer rundt denne kvelden.

Omvisningen starter kl. 19.00 og varer i en time. For dem som ønsker det, settes det opp buss fra Drammen med servering av baguetter eller lignende om bord.

Hvis det er praktisk for deg å møte direkte, men være med bussen tilbake, er det også et alternativ. Praktisk om bussen: Det blir en minibuss fra Brandtsgård buss og avreise fra Strømsø busstasjon kl. 17.30.

På dette arrangementet kan du enten komme alene eller ha med deg en ledsager. Er noen i familien din, i vennekretsen eller på jobben interessert i planter, så er det en fin sjanse til å oppleve Botanisk hage sammen.

Les mer om Botanisk hage på UiO sine nettsider