22. okt.
kl. 16:15–20:30

Lær grunnleggende forståelse av balanseregnskap og resultatregnskap, bruk av nøkkeltall og styringsdata.

Meld meg på

Kurset "Økonomi for ikke-økonomer" gir deg en innføring i økonomi gjennom interaktive øvelser. Du får en grunnleggende forståelse for balanseregnskap og resultatregnskap, i tillegg til bruk av nøkkeltall og styringsdata. Gjennom dette kurset lærer du å forstå økonomiske sammenhenger i en bedrift eller organisasjon.

Som deltaker får du en praktisk økonomihåndbok for nybegynnere som inneholder det viktigste fra kurset, ordliste og forklaringer som vil være til stor hjelp for deg.

Sagt om kurset: «Jeg har hatt noe økonomi både på videregående og på bachelor- og mastergradsnivå, men lærte mer av dette praktiske kurset enn hva jeg har lært tidligere. Spillbrettet gjorde det enklere å forstå»

Vi starter kurset med pizza i restaurant Ro kl. 16.15. Selve kurset begynner kl. 17. Oppgi om du har matallergier eller annet under tilleggsopplysninger i påmeldingsskjemaet.

Velkommen til kurs!

Finn frem:

Adresse: Varnaveien 32 A
  • Terje Bakke

    Learning By Doing AS

    Terje Bakke er siviløkonom og jobber for tiden på konsernnivå på Universitetet i Oslo i seksjon for prosjekter og prosessforbedringer, hvor han blant annet driver opplæring av universitetets 250 økonomer på ulike måter.