12. okt.
kl. 16:30–20:00

I dette foredraget ser vi på hvordan den nye digitale hverdagen blir etter pandemien. Hva tar vi med oss? Hvilke nye arbeidsmåter er mulige? Og, ikke minst, hva bør vi la ligge?

Meld meg på

Beskrivelse

Under Korona-pandemien har vi opplevd mye og ny digital interaksjon. Samfunnet åpner nå opp igjen, men hva tar vi med oss videre og hva sier vi takk og farvel til når vi vender tilbake til kontoret?

I dette foredraget får du høre hvordan andre virksomheter planlegger den nye digitale arbeidsdagen. Basert på en serie intervjuer med toppledere, strategisamlinger om tema, rapporter og helt ny forskning stiller vi spørsmålet: Hvordan blir den nye digitale arbeidsdagen etter korona?

Dette kurset gir deg

  • Innsikt i hva toppledere mener vil skje, hva de prioriterer og arbeider mot

  • Forståelse for hvordan livssituasjon, alder og personlighet bør påvirker valg av teknologiske løsninger

  • Forståelse for hvilke digitale arbeidsformer som passer for oppgavene som skal løses

  • Innsikt i hvor egnet teamsmøter er for innovasjonsprosesser og driftsoppgaver

  • Gjennomgang av nye hybridløsninger, hvor teknologi og nye arbeidsformer kobles sammen

  • Praktiske teknikker for å skape inspirasjon og motivasjon på teamsmøter

Om kursleder Stein D. Wesenberg

Stein D. Wesenberg er utdannet arbeids- og organisasjonssosiolog fra Universitetet i Oslo, med fordypning innen organisatorisk læring og innovasjon. Han har over 20 års erfaring med endringsprosesser og prosjektledelse fra privat og offentlig sektor.

Han har bred erfaring fra forskjellige roller i strategi- og endringsprosjekter, IT-innføringer, effektiviserings- og omorganiseringsprosjekter. Fra 2004 til 2020 har han drevet lederutviklingsprogrammet «Ledelse i praksis» på IØT (INDØK), NTNU.

Han har også undervist på Høyskolen Kristiania i internkommunikasjon og kultur, samt endringsledelse på Master of Technology and Management (MTM) programmet til NHH/NTNU.

Stein har en 10% stilling på NMBU, og arbeider som aktiv rådgiver innen ledelse, team og endringsledelse. For mer informasjon se: www.triconsulting.no

Finn frem:

NB: Scandic i Sørlandsparken