Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
10.–12. apr.
Scandic Oslo Airport, GARDERMOEN

Norsk Kjøleteknisk Møte 2024

10.–12. apr.Scandic Oslo Airport, GARDERMOEN

Velkommen til Norsk Kjøleteknisk Møte 2024. Workshop om varmevekslere blir arrangert den 10. april. Dette blir 3 innholdsrike dager du ikke vil gå glipp av!

Norsk Kjøleteknisk Møte

NKM er også en arena for sosialt samvær hvor du kan bygge nettverk og få nye bransjevenner. Styret har som mål at unge medlemmer følger seg velkommen i vår forening og at vi tar godt vare på de nye medlemmene som er foreningens fremtid. Tradisjonen tro skal de beste studentene fra fagskolen og NTNU få sine ur under festmiddagen, og den beste foredragsholderen får premie fra Moderne Kjøling.

Workshop 10. april

På onsdag ettermiddag planlegger vi en 3 timer workshop der eksperter fra bransjen viser hvordan forskjellige prosjekter initieres, detaljprosjektertes, iverksettes og overleveres til en kunde. Formålet med dette arrangementet er å gi medlemmer et faglig påfyll. Teamet for årets workshop er luftvarmevekslere og produsenter vil presentere coating typer, isingsproblematikk, varmgassavriming, beregningsmatriser for plassering av enheter, valg av materialer, etc. Dette er en fin mulighet til å lære mer om dette temaet og diskutere med bransjekollegaer.

Hovedsponsor

Relaterte bærekraftsmål

Del