Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
28.–29. apr. 2022
Clarion Hotel The Edge, TROMSØ

Norsk Kjøleteknisk Møte 2022

28.–29. apr. 2022Clarion Hotel The Edge, TROMSØ

Velkommen til NKM 2022! Dette er dager du ikke vil gå glipp av.

Velkommen til NKM 2022. Dette er dager du ikke vil gå glipp av!

- 2 dager spekket med påfyll
- Parallell sesjon dag 2
- Sosialt samvær med øl time
- Årsmøte og festmiddag

NKM er også en arena for sosialt samvær hvor du kan bygge nettverk og få nye bransjevenner. Styret har fokus på at unge medlemmer følger seg velkommen i vår forening og at vi tar godt vare på de nye medlemmene som er foreningens fremtid. Tradisjonen tro skal de beste studentene fra fagskolen og NTNU få sine ur, og den beste foredragsholderen får premie fra Moderne Kjøling.

NKF ønsker å bidra med faglige foredrag slik at fagkompetanse holdes på høyt nivå samt at samarbeidet mellom aktørene i denne bransjen styrkes. Et stort antall utstillere vil vise frem sine produkter i utstillingsarenaen, studenter fra høyskolen presenterer sitt arbeid i form av postere i hver pause under NKM.

Bærekraftsmål

Hovedsponsor

Utstillere

Del