30. nov.
kl. 18.00–20.30

Marinteknisk Selskap inviterer til førjulsforedrag, med fokus på hvordan Norge i løpet av 150 år har blitt en maritim stormakt.

Meld meg på

Marinteknisk Selskap ønsker velkommen til førjulsforedrag med grøt og gløgg, med Tore Stensvold - mannen bak boken "Hvor fartøy flyte kan...".

I foredraget vil Tore blant annet vise hvilke skipstyper og litt om teknologien norske rederier, verft, leverandører og ingeniører har bidratt med. Tore vil også ta opp hvilke utfordringer vi har om vi skal klare å holde oss blant de største og mektigste maritime nasjoner. Det er ønskelig med spørsmål etter foredraget, så dette er en gylden mulighet til å få svar på relevante spørsmål man måtte lure på.

Dersom det er spesielle temaer man er interessert i, har Tore nevnt at det kan være mulig å få inn i foredraget. Hvis ønskelig, så bes det om at forslagene kommer i god tid før foredraget. Skriv dette under tilleggsopplysninger når du melder deg på.

Program

  • 17:30: Dørene åpner
  • 18:00: foredraget starter
  • 18:45: spørsmålsrunde

Det vil bli servet grøt og gløgg Har du allergier vi bør ta hensyn til? Skriv dette under tilleggsopplysninger ved påmelding

Finn frem:

Kronprinsens gate 17. Ta heisen til 9. etasje, møterom Klubben.
  • Tore Stensvold

    Journalist

    Teknisk Ukeblad Media AS

    Tore Stensvold er utdannet journalist, men vært innom ingeniørhøgskole, og studert historie, sosialantropologi og massekommunikasjon. Han har jobbet i NTB, Dagbladet, Kværner. Siden 1996 har han jobbet i Teknisk Ukeblad og var i ni år redaktør for TU.no. Tore har alltid vært opptatt av miljø og det maritime med ekstra forkjærlighet for skipsbygging.